Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- علی اصغر همتی زاده با اشاره به اینکه حادثه زلزله دور از ذهن نیست، گفت: ضرورت به کارگیری پدافند غیرعامل جهت شناسایی گسل های سطح شهر ومدیریت بحران از عوامل مهم کاهش خطرات زلزله در سطح کلانشهر کرج است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی اصغر کمالی زاده شهردار کرج پیش از ظهر امروز شنبه در آئین رونمایی از نقشه گسل های کرج اظهار کرد: مطالعاتی در زمینه نقشه گسل های کرج صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی زاده با بیان اینکه مدیریت بحران در مرحله بعدی قرار گرفته است، ‌گفت: ‌محل های آب رسانی ومسیرهای امداد رسانی و محل های اسکان موقت نیز باید مشخص شود.

وی اضافه کرد: باید تخمین خسارات، کشته ها و مجروح ها در زلزله های گذشته مشخص باشد تا بتوانیم با برنامه ریزی دقیق تری این مهم بررسی شود.

شهردار کرج با اشاره به اینکه حادثه زلزله دور از ذهن نیست، افزود: همه ما تا پایان عمریک زلزله شدید را تجربه خواهیم کرد از این رو ‌باید در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشیم و اجازه ندهیم بافت فرسوده در سطح شهر ایجاد شود یا ادامه پیدا کند.

وی در ادامه گفت: ‌در ساخت و سازها بر حسب آئین نامه هایی که در حوزه مسکن و زیر بناهای شهری وجود دارد باید موارد ایمنی رعایت شود و ساختمان هایی که ساخته می شود بالای ٣٠ سال عمر مفید داشته باشد.

شهردار کرج اُفت آب های زیر زمینی را بسیار مهم دانست و گفت: ‌چالش هایی که در گوشه و کنار شهر مواجه هستیم ایجاد چاله ها و فرو چاله هایی است که در سطح شهر بسیار دیده می شود.

وی اضافه کرد: برخی چاله ها به نظر می رسد دریچه های خدمات رسان است اما چاله هایی هستند که به یکباره ایجاد شده اند و به طور مثال در سه راه عظیمیه فرو نشست به یکباره ایجاد شده بود که با بتن پر شد و این موضوع تخریب را به شدت افزایش می دهد.

شهردار کرج با بیان اینکه این نشست ها در سطح شهر در زمان زلزله ایجاد بحران خواهد کرد، ‌گفت: ‌در خصوص چاه های زیر زمینی روز به روز با نشست زمین روبرو هستیم و این مهم باعث شده تا  در حوزه آبرسانی  عمق چاه ها به ٣٠٠ متر برسد

وی در پایان گفت: ‌امیداوریم با برنامه ها و مطالعات  صورت گرفته یک طرح جامع و طرح تفصیلی دقیق شده و راستی آزمایی به شهروندان ارائه دهیم تادر بخش ساخت و ساز گام های موثری برداریم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده زلزله شهردار کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»