Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه ملی زلزله گفت: در کلانشهر تهران 3 هزار و 260 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که در این مساحت قریب به 1 میلیون و 200 هزار نفر زندگی می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیر کارگروه ملی زلزله همزمان با روز ملی ایمنی در برابر زلزله، درباره نگرانی مردم از وقوع زمین لرزه در تهران و کرج و نامناسب بودن بافت های شهری به خبرنگار تیتریک، گفت: میراثی که از وضعیت شهرسازی به ما به ارث رسیده است تاریخی بوده و به دوره فعالیت یک الی دو شهردار باز نمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی بیت اللهی با اشاره به اینکه از دیرباز بی توجهی به امر ساخت و ساز، عدم رعایت مقررات، و ضعف نظارت ها موجب ایجاد ساختمان های بدون کیفیت شده است‌، افزود: گواه این مسئله تلفات بالا در زلزله ها بوده و زلزله های بم، ورزقان، طبس و ...نشان می دهند میراث دار وضعیت خوبی از نظر ساخت و ساز نیستیم.

وی اظهار داشت: از نظر مدیریت بحران زلزله نیز در وضعیت ایده آلی نداریم به ویژه زمانی که جمعیت درگیر این بحران زیاد باشند و نمونه بارز این مسئله را در زلزله ملارد که در ۲۹ آذر سال ۹۶ اتفاق افتاد مشاهده کردیم زیرا در تهران مردم با خودرو به خیابان آمده و همه جا قفل شد. بیت الهی تصریح کرد: هیچگونه معبری در تهران به واسطه زلزله ملارد مسدود نشد، هیچ آواری ریزش نکرده بود و صرفا خودروها وارد خیابان شدند اما تصور کنید خدای ناکرده اگر بر اثر زلزله ای در تهران صرفا سنگ نمای خیابان ها ریزش کند با انسداد مسیر چه فاجعه ای رخ خواهد داد؟

وی به وجود بیش از ۴۷ گسل در اطراف کرج و تهران، از هم گسیختگی زمین و شکافته شدن آن اشاره کرد و گفت: وجود این تعداد گسل به معنای رخ داد زلزله است و زلزله های ریز و درشتی که اتفاق می افتد نشان دهنده این است که شهرهای کرج و تهران در معرض این خطر هستند.بیت اللهی افزود: طرح مسئله مذکور نباید باعث التهاب شود بلکه باید زمینه ساز تمهیدات مهندسی و مدیریتی شود زیرا البرز به عنوان معین استان تهران دارای معضلات حمل و نقل و ترافیکی است.

وی اظهار داشت: احتمال وقوع زلزله بزرگ در تهران وجود دارد زیرا از دوره بازگشت زلزله ها چندین سال گذشته است و اینکه بگوئیم اتفاق نخواهد افتاد حرف درستی نیست، علی رغم اینکه از بیان این مهم ممکن است عده ای نگران شوند.بیت اللهی با اشاره به اینکه اگر هوشیاری خود را از دست داده و نسبت به زلزله بی اهمیت باشیم، در زمان وقوع زلزله باید خود را مقصر بدانیم، تصریح کرد: در کلانشهر تهران 3 هزار و 260 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که در این مساحت قریب به 1 میلیون و 200 هزار نفر زندگی می کنند و 200 هزار ساختمان وجود دارد.

وی گفت: با وقوع زلزله ای 6 یا 6.5 ریشتری 50 درصد ساختمان های مذکور آسیب جدی خواهند دید، اگر چه متاسفانه وضعیت بافت ها فرسوده به گونه ای است که بعضا تصور می شود با وزش یک باد نیز فروخواهند ریخت.

بیت اللهی افزود: تحت تاثیر قرار گرفتن حداقل 500 هزار نفر در زلزله تهران بحرانی بزرگ را رقم می زند در حالی که انتظار می رود از معابر تنگ و باریگ این کلانشهر امدادرسانی صورت گیرد.

دبیر کارگروه ملی زلزله در خاتمه اظهار داشت: صحنه هایی که از زلزله احتمالی در ذهن کارشناسان زمین شناسی متصور می شود دردناک است لذا امیدواریم اقدامات جدی ملموس صورت گیرد تا در سال های آتی شاهد ساختمان سازی های غیر مجاز و بی کیفیت نباشیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار توضیحی، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای حواشی دیدار ۹۰ ارومیه و اسپاد تهران چه بود؟
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • سیلی مدیرعامل نود ارومیه به مربی اسپاد در حاشیه بازی؛ رسوایی در لیگ دو (+فیلم)
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • ضرورت آرایش‌جنگی رسانه‌ها دربرابر رسانه‌های نظام سلطه
  • بلینکن: حماس مقصر عدم حصول آتش‌بس است
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • تاکید بر ساخت پارکینگ‌های حاشیه در منطقه ۱۶ تهران