Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا قائم‌مقامیان پیش از ظهر سه‌شنبه در نخستین همایش وضعیت ریسک و راهبردهای مدیریت بحران زلزله در کرج، اظهار کرد: بر اساس برآوردها حدود ۲۷ میلیون مترمربع از ساختمان‌ها در زلزله‌ای باقدرت ۷ ریشتر در کرج تخریب می‌شوند و حدود ۲۰۰ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل‌هایی که با عنوان مدیریت بحران شناخته می‌شوند، باعث وارد شدن کمترین خسارت هستند، افزود: باید خسارات و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم تا توانایی‌های خود را افزایش دهیم و به بهترین نحو با بحران مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی ادامه داد: طرح جامع خطرپذیری لرزه‌ای از سال ۹۲ در حال انجام است. دو گسل مهم که ادامه گسل شمال تهران و گسل جنوب هستند موردبررسی قرارگرفته و تعدادی خطواره نیز به‌تازگی مدنظر قرارگرفته است. شتاب زلزله نیز در مناطق مختلف برآورد شده است و بر اساس مطالعات شتاب زلزله در بیشتر مناطق کرج شدید خواهد بود.

قائم‌مقامیان افزود: مکاتبات مختلفی با سازمان‌های کرج انجام‌ شد تا اطلاعات جمع‌آوری و موردبررسی قرار بگیرد و همه امکانات برای کاهش مخاطرات حاصل از زلزله برآورد شد.

وی با اشاره به اینکه ساختمان‌های شهر به سه قسمت تقسیم‌بندی شده است و ۲۷ گونه ساختمانی در کرج شناسایی‌شده است، تصریح کرد: از طرفی کاربری‌ها نیز اهمیت زیادی دارد و از عوامل اصلی برای محاسبه تعداد کشته‌هاست.

کد خبر 4507381

منبع: مهر

کلیدواژه: زلزله گسل اشتهارد گسل فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم

عملیات اجرایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری بر خط جزیره قشم از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، این پروژه در مجاورت مرکز پزشکی خلیج فارس (بیمارستان جی جیان) این جزیره جانمایی، ترازیابی و آماده ساخت شده وعملیات اجرایی آن امروز جمعه با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور و جمعی دیگر از مسئولان آغاز شد.

به گفته کارشناسان حوزه زمین‌شناسی، وقوع زمین لرزه های پیاپی سالهای گذشته در قشم حاکی از آن است که این جزیره یکی از کانون‌های مستعد وقوع زمین لرزه است و این خود اهمیت وجود ایستگاه‌های لرزه‌نگاری را در این منطقه دو چندان می‌کند.

ایستگاه ها و شبکه‌های لرزه نگاری پایه‌ای ترین زیر ساخت مطالعات زلزله شناسی به منظور کاهش خطر پذیری زلزله است که توجه به این شبکه ها توانمندی جامعه را در مقابل زلزله افزایش می دهد.

تمام اطلاعات همواره به صورت برخط (آنلاین) و پیوسته از این ایستگاه‌ها به مرکز باند پهن واقع در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ارسال و بر روی تارنما(وب سایت) برای تمام مشترکان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان